Contact

 

Zoekt u een goed doel?
Laat als onderneming of organisatie zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Bijvoorbeeld door u bij een Open Dag of jubileum niet te laten overladen met bossen bloemen, planten en flessen wijn, maar een donatie vraagt voor een goed doel. De Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië mocht al regelmatig op die manier een forse gift ontvangen. Ook van particulieren die iets te vieren hadden. Voelt u zich aangesproken? Bel dan eens met een van de bestuursleden. Zij kunnen u alles vertellen.

Ook scholen zijn vaak op zoek naar een interessant land waaraan ze een project of actie kunnen koppelen. Ook dan komt Armenië graag in beeld. We zijn u graag van dienst met beeldmateriaal, presentaties, enzovoort. Trouwens: onze Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië is ANBI-goedgekeurd. Dat betekent dat giften en schenkingen fiscaal aftrekbaar zijn.

Wilt u het werk van Maria Goris en haar Stichting Little Bridge financieel steunen, maak dan gebruik van Rabobank-rekeningnummer NL 78 RABO 01 09 23 69 47 ten namen van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Onze stichting is ANBI-goedgekeurd, wat betekent dat giften financieel aftrekbaar zijn. 

Contactpersonen 

Henny Bos

Ooslaan 68

2641 DT Pijnacker

telefoon: 06 - 526 18 213 

 

 

 

 


Piet van Daalen,

Adigestroom 234

2721 AP Zoetermeer

telefoon: 06 - 513 86 546 

 

 

 

 


Sjaak Oudshoorn

telefoon: 06 - 371 22 222

 

 

 

  

 

 


Jan van der Stoep

Oostlaan 51

2641 DT Pijnacker

telefoon: 015 - 369 23 34

 

 

 

 

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Help ons!

Wilt u de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië steunen, maak dan gebruik van rekeningnummer NL 78 RABO 01 09 23 69 47 ten name van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Voor verdere informatie kunt u met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


U kunt nu ook direct overmaken via

 

Onze stichting is ANBI-goedgekeurd, wat betekent dat giften financieel aftrekbaar zijn.