Terugkerende ‘projecten ’zijn ieder jaar de Winteractie en het Virusfonds. De Winteractie behelst 12.000euro voor voedsel- en houtpakketten. Little Bridge deelt die door het hele land uit, tot in de verste uithoeken waar soms meters sneeuw liggen.

Met het Virusfonds – doorgaans 5.000 euro of meer – kan Maria Goris noodprojecten uitvoeren, zoals operaties en medicijnen voor mensen die straatarm zijn en veelal doodgaan als er geen financiering is. Little Bridge heeft een man aan het werk voor hand- en spandiensten die er zonder het Maria virus fonds niet meer geweest zou zijn. Het is overigens niet zo dat als je ‘gered’ en hersteld bent dat je dan verplicht voor Little Bridge aan het werk moet. De naam van fonds is herleid uit het feit dat we allemaal een beetje besmet zijn met ‘het gezonde energieke helpvirus’ van Maria Goris.