Onlangs hadden we een kennismakings- en uitwisselingsgesprek met een delegatie van een club mensen die vanuit de Kruiskerk in het Drentse Diever hulp- en ontwikkelingswerk doet voor en in Armenië. Ze doen dat samen met de Stichting Mensenkinderen. Van deze organisatie was dominee Egbert van Beesten aanwezig bij het overleg. 

Een groep van achttien mensen uit Diever heeft een paar jaar terug gedurende een drukke werkweek een ziekenhuis in Jerevan opgeknapt. Ook verkennen de mensen uit Diever de mogelijkheden om de land- en tuinbouw verder vooruit te helpen met raad en daad. Ze wilden wel eens weten hoe wij te werk gaan. Zij hebben hun verhaal gedaan en wij het onze. Het was een nuttige uitwisseling. We hebben afgesproken dat we contact houden de komende tijd en waar dat mogelijk en nuttig is, schromen we van beide kanten niet om de samenwerking te zoeken.