Vanaf komende maandag 28 januari zijn ‘onze Pijnackernaren voor Armenië’ in de Armeense kou voor de winterreis. Ze gaan Maria Goris en haar medewerkers helpen met het samenstellen en rondbrengen van voedselpakketten. 

Dat is ieder jaar ‘winterse kost’ voor Maria en haar organisatie Little Bridge: ervoor zorgen dat mensen in de barre kou een steuntje in de rug krijgen door ze een houdbaar voedselpakket te bezorgen. Ieder jaar houden we daarvoor een actie onder het mom van: ‘Help voor 40 euro een arm Armeens gezin de winter door’. 

Steeds is deze actie een groot succes en kunnen we rond de 12.000 euro overmaken naar Little Bridge. Dat is dus goed voor 300 pakketten. Maria krijgt ook van allerlei andere organisatie steun en zo is er dus sprake van een grootschalige actie. In samenspraak met kerken en sociale diensten komt ze aan adressen van mensen die deze hulp echt nodig hebben. 

Kringloopwinkel De Wisselbeker in Nootdorp schenkt ons ieder jaar 5.000 euro en blijft dat ook de komende jaren doen. Daarnaast hebben we voor de Voedselpakkettenactie een extra donatie van 2.500 euro gekregen. Medewerkster Marry Vink-De Bruijn gaat maandag mee naar Armenië en ook twee kleinzoons van Piet van Daalen, Stijn en Pieter. Verder gaat ook Henny Bos mee en natuurlijk ‘opa’ Piet zelf. Uiteraard reist iedereen op eigen kosten. Binnenkort een kort en krachtig winterreisverslag op deze site!