Pijnacker – De Haringparty Pijnacker nadert snel: op dinsdag 18 juni is deze jaarlijkse happening bij Tout le Monde aan de Noordweg 19 in Pijnacker. De organisatie is een samenwerking tussen Tout le Monde en de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië.

De inloop is vanaf 17.00 uur en ambassadeur Tigran Balayan neemt rond 18.00 uur de eerste hap. Het is voor de tweede keer dat een Armeense ambassadeur de Haringparty opent. De ambassadeur houdt van haring en draagt het doel een warm hart toe. Via de Haringparty proberen ‘we’ vanuit Pijnacker de economie te stimuleren: de opbrengst wordt gebruikt om arme gezinnen van een of enkele kalfjes te voorzien zodat ze hun gezinsinkomen kunnen vergroten.

Er is live-muziek en een grote loterij met prachtige prijzen. De hoofdprijs is een weekend of midweek Zeeland voor zes personen! De kosten zijn 15 euro per persoon en daarvoor kan men ongelimiteerd genieten. Er is ook een visloos buffet.

Aanmelden
De aanmelding gaat via: www.pijnackernarenhelpenarmenie.nl Op de site klik je op de Haringpartyposter en dan is aanmelden en meteen betalen via Ideal heel eenvoudig. Aanmelden op de dag zelf bij Tout le Monde kan ook.