De Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië heeft twee nieuwe bestuursleden. Vrouwen! Zij zijn in de plaats gekomen van Piet van Daalen, een man van het eerste uur die eind vorig jaar met het bestuurswerk is gestopt maar nog wel betrokken blijft.

De nieuwe bestuursleden zijn Gertrude van Leeuwen die secretaris is geworden en Ingrid de Smit die nu de penningen beheert. Binnenkort op de site een exclusief interview met de nieuwe bestuursleden die vorig jaar allebei meegegaan zijn naar Armenië. Gertrude met echtgenoot/fotograaf Victor van Leeuwen en Ingrid met dochter Sanne. Sanne en Ingrid waren al eerder betrokken bij de jongerenreis die vanuit de kerken van Pijnacker is ondernomen naar Armenië. Gertrude is enthousiast van start gegaan als secretaris en Ingrid is de nieuwe penningmeester.

De ambassadeur van Armenië met Gertrude, Ingrid en Henny.