Enkele weken geleden is Art van Duijn onverwachts overleden. Art van Duijn was een van de oprichters en eigenaren van The Dutch Flower Group. Dat is een grote internationaal opererende verkooporganisatie in de sierteelt.

Tijdens en na zijn werk bij deze organisatie was Art van Duijn actief met de Stichting ROER die op allerlei plekken in de wereld bijdroeg aan ontwikkelingswerk. De Stichting ROER en Art van Duijn droegen ook het werk van de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië een warm hart toe. Oprechte belangstelling ging niet alleen gepaard met medeleven maar ook met financiële bijstand.

Ook voor ontwikkelingswerk in Zimbabwe had Art van Duijn altijd veel belangstelling. Hij was daarbij vooral gericht op onderwijs en scholing als het middel om, een volk en meer nog de individuele mensen – vooral kinderen – vooruit te helpen.

We zijn Art van Duijn en de Stichting ROER heel dankbaar daarvoor. We wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte bij het dragen van het grote verlies.