Het hele jaar door zijn Maria Goris en haar mensen spullen aan het uitdelen die op dat moment van belang zijn.

In de lange en koude winter gaat ze rond met voedselpakketten met vooral houdbare producten. Arme gezinnen hebben die spullen heel hard nodig en kunnen er weken mee voort. De blijdschap van deze mensen die vaak in de verste uithoeken van het land wonen en een schamel bestaan leiden, is niet te beschrijven.

Little Bridge gaat door het hele land en werkt samen met kerken en sociale diensten. Een pakket kost 40 euro maar er zit dan ook van alles en het is bijna niet te dragen. Little Bridge heeft meerdere financiële bronnen voor deze pakketten.

Behalve voedselpakketten zorgt Little Bridge ook voor goed schoeisel dat zeker in de barre winter heel goed van pas komt. In het voorjaar deelt Little Bridge pootaardappelen uit en in de zomer schoolspullen zodat ook mensen die zelf geen geld hebben voor schrijfmateriaal en boeken toch hun kinderen naar school kunnen sturen. Uiteraard is dat wezenlijk voor de ontwikkeling van de kinderen.