In samenspraak met de Little Bridge en Maria Goris organiseren we ook dit jaar een Voedsel- en Brandstofpakketten Actie.
In het hele land is Little Bridge in de winter bezig om arme gezinnen en alleenstaande ouderen te voorzien van een voedselpakket, zonodig aangevuld met brandstof voor de strenge winter.

Little Bridge werkt daarbij samen met kerken en sociale diensten die doorgaans weten welke mensen en gezinnen er vooral voor in aanmerking komen. De laatste jaren konden we zo’n 12.000 euro doneren. Dat is goed voor 300 pakketten. Little Bridge krijgt ook donaties van andere organisaties en personen, zodat er in totaal een veelvoud van die 300 pakketten wordt rondgedeeld.

Daarbij is er vooral aandacht voor lang houdbare voedingsproducten. Help mee met deze actie die als motto heeft: voor 40 euro help je een arm Armeens gezin de winter door. Als gevolg van het conflict met Azerbeidzjan is de noodzaak van deze actie nog groter dan anders! Alvast bedankt voor uw medewerking!

Bankrekening: NL 78 Rabo 01 09 23 69 47