We gaan weer! De jaarlijkse projectreis naar Armenië die in 2020 en 2021 niet kon doorgaan als gevolg van corona staat weer op stapel.

Tussen zondag 11 en zondag 18 september zijn we aldaar om eindelijk weer eens afgeronde, lopende en eventuele nieuwe projecten te bezoeken door het land heen. Naast onze eigen mensen, Henny Bos, Sjaak Oudshoorn en Leon Ammerlaan met echtgenote Wendy, gaan ook Aad en Annemarie van Winden mee. Verder nog het echtpaar Herman en Tilly van Bussel.

Ook gaan vier bestuursleden van Stichting De Carolusgulden mee. Carolusgulden uit Leiden ondersteunt goede doelen voor ouderen in binnen- en buitenland. Eerder al heeft deze organisatie diverse projecten gefinancierd: onder meer de ombouw van een niet afgebouwd flatkarkas tot een bewoonbaar appartementengebouw. Op dit moment financiert Carolusgulden een irrigatieproject. Uiteraard brengen we na afloop van de reis via de site en de Telstar weer uitgebreid uit van de reis.

We zullen zeker ook weer diverse waterprojecten bezoeken. (foto Victor van Leeuwen)