Voor het eerst in drie jaar is er weer een projectreis naar Armenië. Van zondag 11 tot maandag 19 september zijn we in het land waar we al bijna twintig jaar de Stichting Little Bridge steunen die allerlei kleinschalige ontwikkelingsprojecten ontwikkelt en financiert. Schooltjes vernieuwen, drinkwaterleiding aanleggen, landbouwirrigatie tot stand brengen, landbouwcoöperaties ondersteunen. Maar ook gewoon door het hele land armere mensen ondersteunen met voedsel, brandstof, schoenen en schoolmaterialen.

We bouwen of verbouwen daar niks. Dat kunnen de Armeniërs heel goed zelf. In principe nemen we ook geen goederen mee. Alles is daar te koop. De uitzondering op deze regel zijn de prachtige truitjes die mevrouw Van der Sluis uit Pijnacker onvermoeibaar maakt. Heel veel kinderen zullen daar de komende winter veel plezier aan beleven! Via de site en via Telstar Online en Telstar-krant zullen we verslag doen van de reis!