Twee keer per jaar maken we een nieuwsbrief van acht pagina’s met alle actuele informatie over projecten en over de gang van zaken in Armenië.

De nieuwsbrief is altijd als pdf terug te vinden op onze site. Krijgt u hem nog niet thuisgestuurd en wilt u dat wel, neem dan even contact op.

We waren dit jaar iets eerder klaar met de winternieuwsbrief omdat we hem graag wilden uitdelen bij de Actieve Vrouwen Pijnacker, een vrouwenvereniging waar we op dinsdag 21 november een avondje mochten praten over het Armeniëwerk. Aan het eind van de avond deelden we de nieuwsbrief uit en tot verbazing van de Actieve Vrouwen Pijnacker stonden ze er zelf ook in met een tekstje en een paar foto’s.

 

Om de uitgaven tot een minimum te beperken, zoekt SPHA altijd een sponsor die de kosten van de nieuwsbrief wil dragen. In de zomer was dat Marc van Buijtene van RENEWI en recent heeft Oscar van Buijtene van de OBS Groep de kosten voor zijn rekening genomen. We zijn de heren Van Buijtene zeer dankbaar. Hoe minder kosten er worden gemaakt des te meer ingezamelde euro’s kunnen worden besteed aan de ontwikkelingsprojecten van Little Bridge.