De bliksemactie voor de vluchtelingen uit Nagorno-Karabach is nog niet voorbij, of het volgende staat op stapel. De jaarlijkse voedselpakkettenactie.

Little Bridge bezorgt in de winter in het hele land voedselpakketten bij arme gezinnen en alleenstaanden. Maria Goris van Little Bridge komt aan adressen door goed samen te werken en af te stemmen met sociale diensten en met kerken. De mensen krijgen een groot pakket met houdbare en voedzame artikelen waarmee ze voor vijftig euro door de strenge winter heen kunnen komen.

Ook deze actie leeft enorm bij onze donateurs. Ieder jaar kan Pijnackernaren Helpen Armenië rekenen op zo’n 12.000 euro aan giften. Bedrijven en particulieren nemen in de decembermaand graag één of meer pakketten voor hun rekening. Tot op heden kostte een pakket rond de veertig euro maar ook in Armenië hebben ze hinder van inflatie. Daarom is er nu vijftig euro per pakket van gemaakt. Wij vragen graag ook voor deze actie uw aandacht. Alvast bedankt voor de medewerking!