In het dorp Armash heeft Little Bridge waterleiding vernieuwd, met als gevolg dat land- en tuinbouw nu veel meer water beschikbar heeft voor het bevloeien van de landerijen en de tuinderijen.

Het ging om de vervanging van het ‘bovenste’ deel van het leidingnetwerk vanaf de bron in de bergen tot in het dorp. Voor een overgroot deel is het probleem opgelost. Voor het resterende deel wordt later nog een oplossing gezocht door de dorpsleiding. Het gaat om een heel lang waternetwerk en dan is het altijd lastig in te schatten waar precies de doorstroomproblemen zitten.

De dorpsleiding en de inwoners zijn heel blij met het project. Het gaat vooral om het dorpje Jaghatsazor, een klein dorpje niet ver bij Tretuk en Torfavan vandaan, in de Gegharkunikprovincie, is voor 25 families het waterprobleem opgelost.